Kuleli İlkokulu

Vizyon: Kuleli İlkokulu çalışanları olarak günümüzde ve gelecekte öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunun kabul edildiği ,her öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu,hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine , çalışanların gerekenleri yaparken kendilerine ve birbirlerine güven duydukları, karşılıklı güvene dayalı iş birliklerin oluşturulduğu,her kesin her gün daha iyiye ulaşmak için azimle çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir eğitim öğretim ortamı yaratılması vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle ve çevremizdeki halkla paylaşmaya hazırız.

Misyon: Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda Kuleli İlkokulu bütün öğrencileri bilgili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini, öğrenmelerine fırsat tanımak.öğrencileri bu yüzyılın gereksinmelerine uygun yanıt verebilecek beceriler kazanmak ve yeteneklerini geliştirmek için çalışmalarını bu yönde yapmak için vardır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlangıç: 08:40 Ders Bitiş : 14.50
Isınma: Kalorifer.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://kuleliio.meb.k12.tr

Adres - Kuleli Köyü / Babaeski / KIRKLARELİ

Yerleşim Yeri - Kuleli Köyü Babaeski/KIRKLARELİ

Adres - Kuleli Köyü / Babaeski / KIRKLARELİ

Ulaşım Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kırklareli´ye 50 km, Babaeski´ye 15 km uzaklıktadır.